ZEELANDWEEKEINDE 5,6,7 SEPTEMBER 2008

2x 280ZX, 2x 300ZX 1e type, 2x 300ZX 2etype, 3x 300ZX TwinTurbo, 1x350Z, 2x Mercedes...

Vorig jaar waren wij er pas voor het eerst geweest en dit jaar wilden we er vrijdag 's avonds ook eens bij zijn, en natuurlijk zaterdagochtend om mosselen te plukken. Een aantal was er donderdag al. Na files bij Utrecht en Rotterdam kwamen we dan eindelijk na 5 uur rijden aan in Vrouwenpolder in Zeeland. We hadden vreselijk veel regen gehad onderweg en ook de camping had de nodige buien gehad. Gelukkig konden we een stacaravan nemen, dan hoefden we niet in de tent te slapen en hielden we alles droog!!! Gelukkig had men bewust nog wat bewaard voor de bbq dus konden we gelijk als hongerige wolven aanschuiven. Na veel gezelligheid en lol over JanR. wie nu "schijnt zwanger" te zijn en wie het nu draagt kon alleen maar opgemaakt worden dat het hoogst waarschijnlijk een "strontjong" kon worden. Men raad het al de nodige alcohol, deed zijn werk en iedereen lag al gauw in een stuip. Het werd niet laat want de reis was vermoeiend en dus doken we tussen de 2 muren in de stacaravan waar gelukkig een heerlijk matras tussen lag. Dennis viel in slaap op de bank en iedereen ronkte naar lieve lust.

Zaterdag stonden we op met schitterend weer. We vertrokken naar Domburg waar alleen de "daredevils" en "develientjes" de zee in gingen om de buit voor vanavond binnen te halen. De golven waren hoog en de stroming sterk. Dennis vermaakte zich prima met de golven. Mirjam en ik hielden de emmers vast voor Jeroen en JanK, terwijl deze mannen dapper de mosselen onder het water van de palen afplukten. Na een aantal emmers en de kleine mosseltjes teruggegooid te hebben, hadden we uiteindelijk genoeg. De dappere "devils" sprongen weer in de kleren en zo gingen we met z'n allen terug naar de parkeerplaats om vervolgens een leuke route terug te rijden naar de camping. De buit werd goedkeurend ontvangen. Ook Roeland was eindelijk gearriveerd en begon gelijk dapper met het schoon krabben van de mosselen. Ik had echter wel even gehad, maar kon net de slaap niet vatten. We moesten al weer aantreden voor de puzzelrit en de grasbaanrace. We kregen ieder een plattegrond met opvolgende nummers waar we naar toe moesten rijden en daar was dan ergens aan die bewuste weg een vraag opgehangen die we moesten beantwoorden. Ook moest de kortste route gereden worden. Na veel lol arriveerden we op de grasbaan. Daar was een parcours uitgezet welke uiteraard zonder strafpunten snel gereden moest worden. Toen iedereen geweest was arriveerden ook JanR en Mardien die het toch schijnbaar gevonden hadden, waarvan iedereen overtuigd was dat ze teruggereden waren naar de camping...(sorry)...Naar ons hier naar hartenlust te hebben uitgeleefd en sommige Z eigenaren het gras en de modder uit de auto konden halen..hihi..reden we terug naar de camping. Men kocht de clubwinkellootjes helemaal op en tussen de bbq en mosselen door werd het een en ander verloot. Halverwege verplaatsten we ons naar binnen waar het feestgedruis verder ging. Eindelijk hebben we ook Folkert-Jan en Dickie leren kennen, ook Wim en Ada van de camping zelf kwamen gezellig aanschuiven.

Zondag was het weer huilen met de pet op. Na het ontbijt de spullen gepakt en nog een klein eindje met de zondagmiddagrit meegereden waarna we afhaakten om onze reis naar het noorden voort te zetten.

Met complimenten aan alle organisatoren!!!

08-09-'08

 

OP DE CAMPING ZATERDAG

Mosselen plukken

Mosselen schoonmaken

De camping

Het tentje voor....en na....

De Z's/ZX'n

De puzzelrit

Grasbaanrace

(Onovertroffen winnaars waren uiteraard de voorzitter JanRo en Belinda)

 

Op de camping Zondag

Ontbijt

De reis naar huis