TECHNISCHEDAG IN BERKEL EN RODENRIJS BIJ NISSANDEALER CAS LAMENS OP 06.10.2007

Wij vertrokken om een uur of 10 het was de hele weg grauw, maar hoe meer we bij onze eindbestemming kwamen hoe zonniger het werd. Rond een uur of 1 waren we dan op de vertrouwde parkeerplaats die al aardig vol stond. Voor de verandering heb ik niet alle auto´s geteld maar de opkomst was vrij groot voor z-zx begrippen.

Na wat koffie en een overheerlijk Nissan gebakje

hebben we met diverse bekenden bijgekletst, het was een hele ontspannen en zonovergoten dag, heeeerlijk! We zijn even helemaal bijgekomen en na wat uitwisselen van wat onderdelen en adressen mocht een ieder met zijn carros op de foto. Cas Lamens had speciaal voor deze dag een leuke attentie geregeld. Je foto op een spiegel of muismat! Hoe aardig!!!

 

280ZX

 

300ZX

300ZX 87>

Goedkoop gejat is beter dan te duur betaald ;-) ziet er goed uit Heine!

En hier ging een plaatwerker met zijn eigen idee van een sportwagen op los, een 1e type ZX met een achterpartij van een 2e type, bumpers aangepast, spatbordranden onderaan wat bijgewerkt, deuren geshaved, strips weg, de neus is een beetje een vreemde eend in de bijt maar die uitlaatpijpen vind ik wel leuk gedaan!  

 

300zx TT

350Z

Ja hoor meneer Reijnders weer met de kap open, ik snap waarom ie te koop is, ik bied een knaak en een bos wortels, wie bied er meer....eenmaal, andermaal?

Datsun

de carros en de eigenaar:

 

 

TERUG