MOTORVAKANTIE 2002

 

 

 We zijn een lang weekend naar Limburg gegaan, om precies te zijn naar Simpelveld. Daar heeft Jack z'n camping, his place. De voorzieningen zijn in orde en drank is er genoeg in de bar. De motor kun je bij je tent zetten, en ontbijt is ook te regelen. Enfin, we hebben daar dus gestaan en zijn van daaruit de mergellandroute van de ANWB gaan rijden. Dat was erg mooi, kastelen genoeg om te bezichtigen. En natuurlijk het 3 landenpunt en het hoogste punt van Nederland.

 

De dag daarna zijn we Luxemburg ingedoken daar hebben we gewoon wat "groene routes" opgescharreld van de Michelin kaart en hebben zo wat rond getoerd. Door bossen, over heuvels en langs open velden, schitterend, zo mooi en schoon. 

  

De terugweg vanuit Simpelveld zijn we nog naar de kasteeltuinen in Arcen geweest en hebben uiteindelijk overnacht op motorcamping Het Dijkje. (www.dijkje.nl) ook deze camping heeft t sanitair goed voor elkaar. En in overleg kan je er veel, zelfs BBQen.

 

 

De weg naar huis was vooral nat, en toen we thuis waren scheen de zon weer...een reis vol nieuwe belevingen en impressies.