Gevestigd Fairlady record in Uithuizermeeden bij Nissan dealer Den Hartogh 4/4/2009

Fotoshow van Rob Fotoshow v. Edwin en Ivonne

Delen uit het clubblad; Fairlady Special Foto's op
Enkele reacties: "Wish I had been there, with so many Fairlady's at one time. Seems to have been a great meeting. Regards from Jon (Norway)." "Een record aan Fairlady´s maar ook een record aantal deelnemers aan een gewoon club evenement volgens mijn weten, dus een ieder bedankt voor jullie inbreng aan deze geweldige dag. Jan K."

Het heeft heel wat vrije tijd, telefoontjes en e-mails gekost maar het resultaat mocht er zijn: 19 Fairlady's op de stoep bij Den Hartogh, wat een historische dag!!! En moge dat nog niet genoeg zijn, er waren ook nog eens 43 Z's en ZX'n aanwezig!!!

Dankzij de inzet van Roger hebben we in diverse autobladen mogen prijken, waaronder Klassiek&Techniek, Het Automobiel, Autovisie en Auto/Motor klassiek.

Zowel leden als niet-leden waren in grote getale aanwezig, enkele in een ander type Datsun/Nissan. Het enige waar over geklaagd kon worden was de zon, die ontbrak. Maar veel belangrijker, we hadden geen regen. Alles was tip-top verzorgd. Het eten, drinken, de werkplaats leuk aangekleed (met aparte Datsun's van Den Hartogh), standjes (waaronder de clubwinkel met een nieuwe kofferbak waaruit verkocht werd), een grote partytent, het was er allemaal!!! Ook de uitgestippelde route was een genot, men kon hier en daar even spelen op de kronkelende weggetjes (met een Fairlady 2000 op de hielen), zich vergapen aan Groninger borgen waar deze route deels langs leidde, of even uitwaaien langs de rij windmolens van wel héél dichtbij.

Mocht je zelf je belevenis van deze geweldige dag met ons willen delen dan mag je mij altijd mailen: info@datsunfairlady.nl

Geslaagde Alto en Datsun meeting (...geintje)

Fairlady's, daar ging het tenslotte om, toch?

 

de andere Z's en ZX'n

It's all in the detailZz

en wat sfeerfoto's

 

de toerrit