Kom in de kas toerrit, 5 april 2008

Vrijdag hebben we mijn Blue Z wakker geschud, na zijn winterslaap had hij er wel weer zin in. Eerst schone olie erop, alle vloeistoffen controleren en hier en daar wat bijvullen, na een tijd overwinteren kun je goed zien waar Blue Z wat zweet (achteruitrijsensor op de versnellingsbak en  achterste keerring versnellingsbak). Niet dusdanig verontrustend maar wel iets waar een keer wat aan gedaan moet worden. Zaterdag, nadat Paul en Hedy bij ons koffie genuttigd hadden, zijn we rond 10:00 vertrokken. Onderweg sloot Roeland aan en zo zijn we met 3 300ZX'n naar "het westen" afgezakt.

De opkomst was groot voor het eerste evenement van het jaar. Voor mij was het erg leuk om mensen te ontmoeten die ik alleen via e-mail gesproken had voor onderdelen. Helaas door te veel drukte te weinig tijd om lekker te kletsen maar daar komen vast wel meer dagen voor!

Even voor de cijfers: 8x Twin Turbo, 2x 350Z, 3x 1e type 300ZX en 5x 2e type 300ZX, geen Datsun´s.

Nieuwsgierigen kunnen ook nog kijken op: www.hethelewestland.nl

Gezellige bijeenkomst bij The Greenery in De Lier.

Kofferbak clubwinkel verkoop

1e type 300ZX

2e type 300ZX

Twin Turbo

 

350Z

Vertrek voor de puzzelrit, we weten nu waar de schaar voor nodig was, we moesten een figuur knippen, gelukkig wist iemand anders de oplossing. Ik kan alleen maar vuurtoren-boeken-leggers vouwen en Ester had een kas geknipt, heel creatief! De puzzeltjes onderweg vielen met een beetje opletten snel op te lossen. Henk stuurde ons nog een paar keer verkeerd, dus hij zit nu toch echt aan het feit leesbril vast. Haha.

De controlepost met lunch en een knip opdracht

Koffiedrinken bij het kerkje in Het Woudt

"De verloren zoon" vond gelukkig de weg terug met Roeland, die wat later arriveerde.

Vertrek bij het kerkje.

Onderweg. De rit was erg leuk! Veel smalle weggetjes en veel kassen kijken natuurlijk, overal slootjes.

Op het dak van de bloemenveiling werd iedereen bij aankomst gefotografeerd. De klim naar boven was heel leuk! Op het dak waaide het heel erg en ook het weer werd nu flink minder. Eenmaal op het dak van de bloemenveiling aangekomen werden de gewonnen prijzen van de puzzelrit uitgereikt. Roeland had een DVD gewonnen; hoe versier ik een meid die aan mijn sportwagen wil sleutelen (geintje). Bloemen werden er links en rechts uitgedeeld voor de mensen die zich weer ingezet hadden om er een geweldige dag van te maken. Wat zeer zeker gelukt is! Velen vervolgden daarna hun weg naar huis..het was al tegen 17:30. Paul en Hedy reden met Roeland weer huiswaarts. Henk, Jan, Mirjam, Marcel en ik zijn chinees gaan eten. Het werd nog een latertje, tegen 22:00 reden we naar huis met Marcel in ons kielzog, die afscheid nam bij Heerenveen. Om 00:30 lagen we in ons bedje.

Helemaal vergeten, we kregen natuurlijk nog wat lekkers bij aankomst

TWINS

 

Jan en Mardien

 

Heine

Marcel

Tom

Fam. Schoonhoven

De drie musketiers

Op het dak van de bloemenveiling

Twin Turbo velgen

Twin Turbo konten vergelijken.

Europees

USA

Twin Turbo neuzen vergelijken.

TERUG