Over ikke:

Mijn naam is Erica, ik ben van bouwjaar 1980 en ik woon in de provincie Groningen. Ik ben een meid die veel tijd slijt aan werken, onderstaande hobby's en tussendoor nog van het leven probeert te genieten voor het weer om is.

                         

En van die hobby's is mijn blauw metallic Nissan 300ZX uit 1985, non-turbo, 2+2, Targa en origineel Nederlands. De ZX is "gerestaureerd". Maar na 5 jaar begon de roestduivel weer om zich heen te slaan, voorlopig is ze nu gestald en ga ik weer met 'r aan de slag als de agenda het weer toe gaat laten. Tevens hebben we een 280ZX, 280Z en een Fairlady. Als je denkt dat het dat is heb je het mis want we bezitten ook nog een Bluebird 910 en een Suzuki Alto. De bezigheden daaraan kun je volgen via "Bluebird" en "Suzuki Alto" te vinden in het hoofdmenu. Op 08-08-2008 zijn wij in het zogenaamde huwelijksbootje gestapt, deze dag was natuurlijk erg bijzonder met uiteraard veel aanwezige Datsuns en Nissans. Voor foto's kun je hier klikken "08-08-08"

300ZX 280ZX

Een andere hobby is motorrijden. Dus met mooi weer ben ik lekker aan het toeren ;-) Dit is te volgen via de link "bike-site". Deze is ter ruste want het weer in Nederland is slecht en er staat altijd wel een leuke auto voor me klaar in de zomer...weg gaat de motor nog niet. Het motorrijden komt wel weer.

Op hoog(s)tepunt in Limburg ;-)

Man lief slijt veel tijd aan mijn hobby's en natuurlijk aan zijn liefde: Fiat 600. Deze racesmurf wil hij ombouwen naar een Abarth uitvoering. Dit kun je volgen via "Fiat 600".

 

Heb je vragen, tips of opmerkingen...? mail me dan...

...en vergeet niet het gastenboek te tekenen!!!       

 

 

Have fun, Eer

COPYRIGHT ALL RIGHTS RESERVED BY EER