15e Oldtimerdag Ruinerwold 15.08.2007

ik citeer: 

"De 15e editie van de Oldtimerdag Ruinerwold brak alle records met een opkomst van meer dan 1400 geregistreerde voertuigen. In bijna alle categorieŽn nam het aantal deelnemende voertuigen fors toe, over de hele linie was er sprake van een groeipercentage van bijna 20%. En dan ook nog het aantal bezoekers, het moeten er naar schatting zeker 25.000 geweest zijn." 

voor meer info of foto's surf naar: www.oldtimerdagruinerwold.nl of doe volgend jaar ook mee.

Er waren zeeeeeer weinig Japanse auto's en wij hebben geen enkele Nissan of Datsun gezien. Ja, 1 280ZX op de parkeerplaats voor bezoekers...De entree en deelname aan de rit zijn geheel gratis, alles word betaald door sponsoren. Behalve je eten en drinken dan. Er is veel te zien in diverse categorieŽn. Er worden geen prijzen uitgereikt omdat men vind dat ieder erg betrokken is bij zijn/haar auto en daar dus geen strijd om wil maken. Het motto is: zien en gezien worden, en dat is zeker waar. De sfeer was heel gemoedelijk en de rit was erg leuk, de politie zet alles af zodat de gehele sleep van ruim 500 auto's "gewoon" door kan rijden, elke categorie vertrekt om een andere tijd. Wij hebben ons ontzettend vermaakt. We hadden nog niet eerder mee gedaan maar doen het zeker nog een keer over! Al was het maar voor de leuke foto's die onderweg genomen werden door de fotograaf en het vaantje, er schijnen mensen te zijn die daarom mee doen...(!)

 

Wij waren deze keer met onze 300ZX'n, broertje, Jan, Bart en Stien met Talbot Samba en kids (die zich vermaakten in een echte auto..haha, sorry Bart.)

op basis van een eend-onderstel...

Talbot Samba

   

geen idee maar zeer speciaal om te zien!

marcos

Jaguar met V12, 3 in Nederland? (daar stonden wij eerst naast, maar wij zijn niet bijzonder genoeg om foto's van te maken zoals jullie zien).

Amerikanen

Frans

 

Daf

Duits   

Engels?

 

Italiaans

die cast

 

op ware schaal

Indian

  

terug naar meetings